Katsastuspalvelut vuosien kokemuksella

Kymppikatsastus on 2010 perustettu tamperelainen perheyritys jonka omistavat yrittäjät Pertti ja Marja Oittinen sekä heidän tyttärensä Kirsi Kannonlahti ja tämän puoliso Mika Kannonlahti.

Pertti on toiminut katsastusalalla jo vuodesta 1981 alkaen sekä katsastajana, että katsastusaseman päällikkönä useilla eri katsastusasemilla. Katsastuksia tekevät Mika Kannonlahti, Untamo Ristiniemi, Lauri Saarinen, Tuomas Panula ja Jani Lepistö, jotka ovat kaikki kokeneita alan ammattilaisia.

Asiakaspalvelua toimistossa hoitavat Kirsi Kannonlahti ja Ilona Suutari, minkä ansiosta pystymme palvelemaan niin ajanvarauksella tai ilman saapuneet asiakkaamme sujuvasti ja nopeasti.

Tuomme turvaa ajokilometreillesi – nyt ja tulevaisuudessa

Katsastus ei anna vain lupaa käyttää autoa, vaan varmistaa autosi toimivuuden ja turvallisuuden. Siksi meille on tärkeää, että saat palvelua aina nopeasti ja sujuvasti sekä voit olla varma siitä, että katsastus on toteutettu huolellisesti ja vaatimuksien mukaisesti.

Haluamme, että pakollinen paha muuttuu miellyttäväksi kokemukseksi, joka tarjoaa sinulle rahanarvoista tietoa autosi kunnosta ja myös mahdollisista tulevista korjaustarpeista.