Katsastuspalvelut vuosien kokemuksella

Kymppikatsastus on 2010 perustettu tamperelainen perheyritys jonka omistavat yrittäjät Pertti ja Marja Oittinen sekä heidän tyttärensä Kirsi Kannonlahti ja tämän puoliso Mika Kannonlahti.

Vuoden 2024 alusta alkaen myös Hämeenkyrön, Parkanon ja Virtain Lähikatsastukset ovat osa Kymppikatsastusta. Katsastuksia Lielahdessa tekevät Untamo Ristiniemi, Lauri Saarinen, Tuomas Panula ja Jani Lepistö. Hämeenkyrössä katsastavat Joni Aalto ja Esko Lahti. Parkanossa palvelee Toni Nieminen ja Virroilla Markku Kleemola. Mika Kannonlahti operoi tarpeen mukaan kaikilla asemilla. Kaikki katsastajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Asiakaspalvelua toimistossa hoitavat Ann-Mari Jaala Lielahdessa ja Ilona Suutari Hämeenkyrössä. Näissä toimipisteissä hoituvat kätevästi myös kaikki ajoneuvojen rekisteröintiasiat.

Tuomme turvaa ajokilometreillesi – nyt ja tulevaisuudessa

Katsastus ei anna vain lupaa käyttää autoa, vaan varmistaa autosi toimivuuden ja turvallisuuden. Siksi meille on tärkeää, että saat palvelua aina nopeasti ja sujuvasti sekä voit olla varma siitä, että katsastus on toteutettu huolellisesti ja vaatimuksien mukaisesti.

Haluamme, että pakollinen paha muuttuu miellyttäväksi kokemukseksi, joka tarjoaa sinulle rahanarvoista tietoa autosi kunnosta ja myös mahdollisista tulevista korjaustarpeista.