Lähikatsastus ja Kymppikatsastus löivät hynttyyt yhteen ja ovat nyt samaa yhtiötä. Palvelut pysyvät tutuissa paikoissaan tutulla henkilökunnalla.


Hämeenkyrössä, Parkanossa ja Virroilla toimiva Lähikatsastus vaihtoi omistajaa. Ostaja on tamperelainen Kymppikatsastus Oy, jolla on toteutuneen kaupan myötä nyt neljä palvelevaa katsastusasemaa. Lähikatsastuksen perustaja Markku Kleemola jatkaa työtään yrityksen palveluksessa katsastajana.

Kymppikatsastus Oy on tamperelainen vuonna 2010 perustettu perheyritys, jolla on toimiva katsastusasema Tampereen Lielahdessa. Kymppikatsastuksen toimitusjohtaja Kirsi Kannonlahti kiittelee Markku Kleemolaa kaupoista ja toteaa olevansa innoissaan päästessään jatkamaan hyvämaineisen yrityksen tarinaa. Hän lupaa pitää huolta jatkossakin korkealaatuisesta palvelusta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Lähikatsastuksen tarjoamat katsastuspalvelut kaikille ajoneuvoille mopoautosta yhdistelmäajoneuvoihin säilyvät ennallaan, ja toimenkuvaan kuuluvat edelleen myös ajoneuvojen rekisteröinti-, muutos ja maahantuontikatsastukset.

Tervetuloa palveltavaksi tuttuun tapaan ja osoitteeseen!

Kuva kauppatilanteesta: vasemmalla Kymppikatsastuksen Kirsi Kannonlahti ja Pertti Oittinen, oikealla Lähikatsastuksen Markku Kleemola.